Маргарита

Дмитрий Жушман
Маргарита, прокричала,
- "день останній забери!"
-"Ні нічий..", твій гнів і рани,
Від кохання, та, без чесної любві..

Маргарита, що то, ВІЙ?
Чи роздум поколінь?
Не кричи Марго,
Це більше не печаль, це - тінь..
Тінь твоєї, безкінечної ...