М й Харк в, моя Укра на

Наталья Сопова -Хижняк
   МІЙ ХАРКІВ, МОЯ УКРАЇНА.

Україна переможе,
І засяє Харків знов!
Бути іншого не може
Недаремно ллється кров.

Недаремно помирають.
Кращі доньки та сини.
Українці все здолають
Переможуть в злий війні..

Але краще б повертались
До родин своїх, живі.
Щоб іще сто літ кохались
В чистих росах у траві.

Київ мій, моя столиця
І герою наш - Херсон
Всі пишаються в станицях
Вистояли! Це ні сон.

Маріуполь та мій Харків
Свої рани загойять.
У зелених дивних парках
Діти знов почнуть гулять.
 
Пестувати та любити
Села будемо й  міста.
Будувати і творити,
Господу хвали воздав.

І пшениця  золотиться
Буде рясно восени,
Пісня соловейка вітся
Буде кожної весни.

Буде воля, буде свято
Квіти де у хат цвіли,
І пісень буде багато
На українській землі.

Відбудуємо країну,
Помстимося ворогам.
Буде вільна Україна,
Не підкориться катам!

Слава, слава Україні!.
Слава нашім ВСУ!
У великої родині
Всі з'єдналися в одну.

29.09.2022.