За тебе

Олеся Долина
1.
Ти повернешся…
Знаю, час буремний.
Але ти знай, що Бог тебе почує.
Земне життя наскрізь прошите небом.
Вирує його плин, вирує.
Пр.
Не спокушай зневірою заблудлих.
Не відступай. Лише благаю небо:
"Дай сили, щоб піднять Любові кубок
З тобою. За тебе!"
2.
Ти повернешся
Від шляхів невдачі.
І збережеш свою велику душу.
Я не сумую, просто небо плаче
Я теж йду, бо мушу…
Пр.
Ми крок за кроком шлях земний долаймо.
Нас зорепадом пригортає небо.
Всі  молитви тих, хто завжди кохає
за мене, за тебе.
3.
Ти повернешся
Бо пав брат за брата.
Віддав Господь свого святого сина.
І вірю я, що ця велика плата
Незмінна, незмінна.
Пр.
Прийняв земних страждань велику чашу.
Все доказав, лише зітхнуло небо.
Смерть подолав, своє життя поклавши
за тебе, за тебе