М сто що

Дмитрий Жушман
Місто, яке немає сподівань
Немає люті до життя..

 Чекає, що лиш ти я і
Зустрінемось не знаючи
Своїх бажань..

Місто, що немає сподівань
Немає роздумів,
Немає побажань..

Крім тих.. важливих ..
Люблячих питань..
Коли зустрінемося?
Я ще не знав тебе,
Але ж...
я  - відчував!

19..03.2023р. Жушман Д.(с.)