Сни

Роман Сивко
Всім говорили,- він почув...
Бути уважним,- як віщун...
Ти знову граєш,- він живе...
Десь заблукав,- сценарій є!

У снах твоїх,- чудові мрії...
Також страхи,- буває видно...
Сумління є,- це як завжди...
Дверей багато,- хочеш йди!

Стоїш на місті,- знов кричиш...
Шукаєш винних,- темна мить...
Знайди себе,- впізнай когось...
Талант в собі,- шукай його!

Тепер сміливий,- бо десь був...
Відчуй в собі,- вогонь вже тут...
Світла багато,- знов згориш...
Жахи зникають,- відпускаєш їх!