Ад юнацк х каханьня...

Михаил Кортелёв 2
 
Ад юнацкіх каханьняў,
Ад гадоў маладых,
Помні, як быў выбраньнік,
Як выгнаньнікам быў,

Помні неспадзяваньні,
Ля якіх душой стыў,
Сваю долю і званьне
Быць на гэтай зямлі,

Сваю долю і званьне,
Досі што не забыў,
Што нясеш, як выбраньнік
Роднай маці зямлі.
-12.03.23.