Дiють слова

Роман Сивко
Коли ти читаєш,- ось цього, вірша....
То що там малює?- в думках, "Голова".
Чий голос, шепоче?- слова, то є "Мрії".
Ти щось, змалював?- в житті, це вже "Діє".

Колись ти побачиш,- як діють "Вони".
Прохання, підстава,- слова і "Думки".
Кричи, сам на себе,- комусь "Говори".
Тепер придивись,- хтось шепоче, "Тобі".

Нічого нового,- бо, знову "По колу".
Комусь такий сон,- думки, і "Розмови".
Побачивши їх,- приготуйся, "До бійки".
І знов посміхнись,- азарт, "Пастка діє".

Навіщо хворієш?- бо ти сам "Просив".
Себе не впізнаєш,- це є "Магія слів".
Сліпі ще побачать,- як не діє "Вона".
Бо чути, це краще,- так "Діють слова".