Мы не чакаем землятруса...

Михаил Кортелёв 2
Мы не чакаем землятруса,
Не пхнём славянства на двухбой,
Калі між іх няма хаўруса,
Сяброўства і зямлі адной,

Калі пакінут той пачатак,
Які ганьбі, ці ўхваляй,
Быў да дзяцей, вялікіх, малых,
Гадамі мірнага жыцця,

Калі адкінуты ўсе знакі
І колер іншы свет набыў,
Дзе чалавек стаў ваўкалакам,
Які палюе па начы.
-09.03.23.