На фото

Дмитрий Жушман
Колись на фото
Розмальовані міста
Чудацькі  обіцянки
Зашиті є вуста.

Колись, давно
На фото..
Дивнії малюнки
Пліч о пліч
Ти Цілуєш
Ніжністю сторіч

Давним давно світанок
Прокинулась одна
І більше не чекаєш
І спальня та пуста

То місто, одиноке
На фото бо нема
Чекаєш повороту?
Чекай.. він теж чека..

17.03.2023 (с.) Д.Жушман