Чупа-чупс

Анна Прянникова
Ты заспамил мне весь мозг
Мир skyline совсем другой
Но с тобой мне по пути
Сладкий мальчик мой

Эти суки как одна
сходят по тебе с умa
И во рту твой чупа-чупс
Crazy baby ups

Твои тачки и понты
И корзинами цветы
Это только для меня
 точно знаю я
;
I have my little dream
You are amazing chupa chips
Give me give me, wanna it
Crazy baby ups



You can spam me all my brain
Word celeb is different
Oh because we have one way
Sweetie boy you my you

Those bitches wanna play
You make crazy it and same
She just suck your chupa chups
Crazy baby oops

All your cars and penthouse
And a lot of crazy flowers
Is always for me
I'm know it

;
I have very little dream
Your amazing chupa chips
Give me give me, wanna it
Crazy baby ups