Парвал ся се н тк...

Михаил Кортелёв 2
Парваліся ўсе ніткі,
Льняныя, канапляныя
І галасы пазніклі
Юнацтва майго ранняга
І рэчка абмялелая
Кустамі парасла,
Дзе дні дзяцінства першыя
Аблашчыла яна.
Шле сэрца адбалелае
Дням сённяшнім ганьбу  -
За жыццё змялелае,
За рэчку, за Трубу!
-08.03.23.