Overton window. Flying satellite microwaves

Сен Люш
https://music.yandex.ru/album/16116645/track/84799977
Nemrut
Be Svendsen

What is difference between life-threatening microwave radiation from household microwave oven - and microwave radiation from satellite microwave radiation (satellite microwave "Internet") or constantly emitting 5G-phone???

The correct answer is NOTHING - in both comparative cases-examples EQUALLY HARMFUL AND DANGEROUS MICROWAVE RADIATION, but there is difference - an "information communication signal" is additionally superimposed on dumb microwave radiation of satellite or telephone, as well as on the same (FREQUENCY COIN) microwave radiation of microwave ovens "studies have been carried out - harmfully dangerous", and "no studies have been conducted" on exactly same microwave radiation of "satellite Internet" and 5G telephony.

Presidents (increased radiation from redundant backup communication channels of telecommunications) and entire population begin to get sick with DEMENTIA - brain microwave destruction from dangerous radiation, but for criminal corporations sake, "research has not been carried out."


***


Чем отличается опасное для жизни человека микроволновое излучение от бытовой микроволновой печи - и микроволновое излучение от спутникового микроволнового излучения (спутниковый микроволновой "интернет") или постоянно излучающего телефона 5G-стандарта???

Правильный ответ НИЧЕМ - в обоих сравнительных случаях-примерах ОДИНАКОВО ВРЕДНОЕ И ОПАСНОЕ МИКРОВОЛНОВОЕ ИЗЛУЧЕНИЕ, но есть отличие - на тупое микроволновое излучение спутника или телефона дополнительно наложен "информационный сигнал связи", а также по одному и тому же (ЧАСТОТЫ СОВПАДАЮТ) микроволновому излучению микроволновых печей "исследования проведены - вредно-опасно", а по совершенно такому же микроволновому излучению "спутникового интернета" и 5G телефонии "исследования не проводились".

Президенты (повышенное излучение от дублирующих резервных каналов связи телекоммуникаций) и всё население начинают болеть ДЕМЕНЦИЕЙ - микроволновое разрушение мозга от опасного излучения, но в угоду преступным корпорациям "исследования не проводились". 


***

Ebola Conspiracy Report. Доклад Заговор Эбола http://stihi.ru/2014/10/17/9620
Investigation agents on Earth or just 5G-criminals http://stihi.ru/2020/06/21/7618
Brothers and sisters. Patterson Time http://stihi.ru/2021/09/29/7084