Закружляли бiлi мухи

Елена Самунь
За картиною Валентина Губарева
"Ось і білі мухи полетіли "

Закружляли білі мухи

Закружляли білі мухи —
Скоро вже зима.
Дід Микола "ноги в руки" —
Песика трима.

— Гей, мій друже, погуляймо,
Цуцик рідний мій.
Знайдемо сусідку Лайму,
Встигти б до пітьми.

Пригощу я вас ковбаской,
Тай цукерок дам.
Бачиш? Як кружляють рясно
Мухи тут і там.

Годі, годі, не журися,
Скоро вже весна.
Зараз поруч жовте листя
Та пора сумна.

Промине осіння мряка
І зима пройде.
Зацвіте весна—подяка.
Друже, мрій про те.

Олена Самунь
08.11.2022