Ти вряту ш з бiди

Елена Самунь
Коли біль і туга, коли втрати та жах.
Коли сіре та чорне... нема більше слів.
До Тебе звернуся. Хай мрії у вітрах.
Знаю силу молитви безкрайністю див.

Підіймала з землі, крила міцні росли
Від тих слів від душі: "О, помилуй, прости!"
Коли сльози, як хліб місяцями були...
Ти почуєш мене і врятуєш з біди.

Олена Самунь
05.11.2022