Змена патрабуецца...

Михаил Кортелёв 2
Змена патрабуецца,
Падмена ёй не пройдзе
І хто аб тым турбуецца -
Той самы першы злодзей!

Ён, аб жыцці чаканні
Парушыў, разбурыў,
Ён, з вёсак будаванняў
Тых выгнаў, хто там жыў...

І поўняцца абшары
Былым іх хараством,
І думкі, мае хмары,
Ляцяць ад тых дамоў.
-08.03.23.