Кубло душы сплятае скруха...

Михаил Кортелёв 2
Кубло ў душы сплятае скруха,
Чага далей нашле жыццё
Прароцтвы новыя паслухай
Ад ночы слепай і глухой,
Ад яе цемрадзі з нягучча,
Нямой маўклівасці сляпой,
Прымі адно і міласць слухай:
Як жыў жыві, ды будзь сабой!
-07.03.23.