***

Екатерина Твердохлиб
Страх

На підлозі сиджу
У полоні страху.
І молитву шепчу
Всемогутньому Богу.

І на хвилі жалю
Свою долю сварю,
І у Бога питаю
За що я страждаю?

І бомблять і стріляють,
А птахи літають.
Наче крильми своїми
Весну закликають....

12.03.2022.