Бджотокс

Дмитрий Кейдис
Краля накачала
губи силіконом
і пришкандибала
в дім після салону.

Здивувала матір,
розсмішила брата...
- Мед навіщо прямо
з вуликів смоктати?

Пасічник почав,
напевно,рятувати -
і бджолу на пиці
розчавив лопатой?!

Здивувалась бабця
щодо витребеньок:
На;що в організмі
ще один вареник?

Дід собі талдичить,
наче на базарі,
що не кожній личить
геморой на харі!

Ну, а батько ляпнув:
"Мабуть то ж макаки
мед видобувають
за рахунок сраки"...