Drinking with the devil by Rainbow

Михаил Денисов Вологда
I never left like this before
Think I'm gonna explode
Had so much I couldn't take no more
I'm heading for an overload
Oh no here I go
I can see the end
Looked around and I heard the sound
Of have one more my friend

Drinking with the devil
Gonna raise some hell
I'm just a rock and roll rebel
Got my soul to sell

Out all night till the sun comes up
You know I'm never gonna learn
Raise my glass and fill my cup
I'm playing with fire
And I'm gonna get burned
Then again he walked through the door
A glass was in his hand
Sat me down and he poured me one more
And said I'm at your command yes I am

Drinking with the devil
Gonna raise some hell
I'm just a rock and roll rebel
Got my soul to sell

Out all night till the sun comes up
You know I'm never gonna learn
Been raising my glass filling my cup
I'm playing with fire
And I'm gonna get burned
Oh here I go
Looks that it's the end
Turned around and I heard him say
Come live with me my friend

Drinking with the devil
Gonna raise some hell
I'm just a rock and roll rebel
Got my soul to sell

Drinking with the devil
You know I had my fill
Drinking with the devil
And he sticks me with the bill


Такого не было давно
Со стула еле встал...
Вот-ЧЁРТ! Упился я - в (...)но!
Конкретно - перебрал...

Нет, всё - не могу, в башке моей - гул...
Озираюсь вокруг
Ещё один друг!
Суёт стакан мне в руку...

Выпить и покушать
Чёрт ко мне зашёл
Сталбыть надо душу
Класть за рок-н-ролл!

И вот - всю то ночь
Поил меня чёрт
Как лучший друган
Вино лил в стакан
Надрызгался я в драбадан...

С вином этот бес
Притворяясь другом
Ко мне всё лез и лез
Мол, я к твоим услугам!

Меня споить зачётно
Намедни чёрт зашёл
Душу надоть чёрту
Класть за рок-н-ролл!

И ночь напролёт,пока солнце не встало
Халявой меня чёрт сей мучил
Отродье, вино, без конца подливало
Нет, жизнь ничему не учит...
давай, мол, дружок, на посошок...
А мне уже так "хорошо"

Меня споить зачётно
Намедни чёрт зашёл
Душу надоть чёрту
Класть за рок-н-ролл!
Ужраться в стельку с чёртом?
Как тебе насчёт?
Не хочу я чё то...

Так вот тебе тут - счёт...