Вже скоро пiвстолiття

Елена Эшвович
Вже скоро півстоліття, як живу.
З бадьорістю тримаюсь на плаву.
Немало літ, а наче - тільки мить.
Життя, як та стріла, кудись летить.

Найкращий дар, не тільки в ювілей -
Любов моїх безцінних орхідей -
Глибінь очей, душі моїй близьких.
Чи б варта я була чогось без них?

Мій вірний чоловік, дочка і син -
Вершина, із усіх моїх вершин.
Вони є святом всіх життєвих свят.
Чого ще треба жінці в п'ятдесят.