Чи навчилась

Дмитрий Жушман
Іноді натхнення від музики, наче щось відмикає потік..

***

Чи ти навчилася любити?
Світ, життя, людей буденності світів?
Чи ти навчилася тримати міцно важливіше сьогодення,
Та раптом серед дня, присісти біля милого..

Чи навчилася кохати?
Та стати неймовірною в обличчі тих, хто любить.
Або залежиш від суспільного,.і витрачаєш
Сумніви , на час і на життя?

Люби!
Кохай!
Дізнайся що під каменем!
Я вірю ти моя
Я вірю що справжняя

11.03.2023  (0.17) Д.Жушман