Бути лебедем

Дмитрий Жушман
Чи ти хочеш, бути лебедем?
Чи хочеш, щоб по виростали крила?
І чи потрібно бути в небі тім
І чи вартує стати врешті сильною?

А чи бажаєш бути лебедем?
І плавати по морю голубому
І чи потрібно бути вільною?
Коли ти смакувала самотою..

А лебедем то тяжко, так!
А лебедем, то зовсім інше, ніж у зграї сьогодення
Та лебедем то значить - ти единая,
То означає облітати світ зі мною..

10.03.23 ( 3.30 ранку)