Музика

Елена Эшвович
Музики звуки - це неба ясна бірюза,
Моря смарагдова хвиля і осінь бурштинна.
Радість глибока душевна і світла сльоза.
Це джерела дзюркотіння веселе невпинне.

Рими поета і таїна фарб полотна,
Клин журавлиний і шепіт осіннього лісу.
Посмішки квітів, які пробудила весна -
Все в цьому світі наповнене музики змістом!..

Чуєш ті нотки душевні? Без музики світ
Був би пустим та убогим, безкровним та сірим.
Дай відгукнутися серцю й відчути політ!..
Хай окунутеться у вічну божественну ліру.