На часi

Дмитрий Жушман
На часі нам людоньки
Бути людьми..
На часі нам бути в житті Українцем,
В любові до миру у вічності дні,
В любові до мрії радіти ...

На часі пройти по дорогам життя,
На часі кохати, любити пороги.
Як би я не тямив що моє буття
Осяє майбутнього щастя в дорозі.

На часі ..
Я тут..!
На часі
Я вірю..!
На часі потрібно радіти життю!
На часі ...любить Україну!

09.03.2023p. в пам'ять Т.Г.Шевченка