23, катрен, Ще те има - на Тру

Величка Николова -Литатру 1
Ще те има
(катрен)
Автор – Величка Николова - Литатру1


Летя с крилете на Пегас
и със крилете на любов незрима.
Обичам те, любими, аз!
И в песните ми вечно ще те има!


На Тру!


Литатру
сряда, 08 март 2023 г.
България