23, катрен, Нека има любов

Величка Николова -Литатру 1
НЕКА ИМА ЛЮБОВ
(цикъл от катрени)
Нека
(катрен - 1)
Автор – Величка Николова – Литатру1



Нека обич да има в душите ни,
нека вятър танцува край нас.
Нека заедно борим бедите ни
И по- влюбената да съм аз!



неделя, 26 февруари 2023 г., 23:38