Тво думки у снi

Роман Сивко
Твої думки,- випереджають час.
У сні, і наяву,- таємна сила, знак.
Помітив!? Розпочни експеримент.
Навмисно, все забувши, у дверей.

Підказки світла,- пам'ятаєш дежавю.
Міняй думки, людей у сні, ще й наяву.
Піймав агресію?! Закрий в собі портал.
І знову збіг думок, і той, таємний знак.

Сміялись з тебе, хтось?! Вони в смолі.
Те що керує ними,- є завжди в тобі.
Навій думки, злякай, темними нитками.
Біль поглинай,- ти шкірою, їх відчувай.

Фантазія, уява,- все це діє, як у сні.
Хтось помічає,- деякі в раю, сліпі.
Це завжди сон,- створи своє життя.
Твої думки,- це дзеркало і почуття.

Підказки завжди є,- не всі це знають.
Не всі живі,- не всі, це відчувають...
На дно упав!? Навмисно роздивися.
Дещо побачив?! Тіні тут, навмисно!