177. Чудовий день суботнiй!

Ганна Горбатюк
Чудовий день суботній!
Святий спокій Господній!
Наш Бог відпочиває
І нам заповідає:

       Приспів:
"Пам"ятай суботній день,  не роби нічого,
Богові співай пісень, слухай Його Слово!
Не вбивай і не кради,не бажай чужого..."
За Ісусом завжди йди в небеса до Бога!

Господь створив для тебе
В шість днів і землю й небо,
А сьомий день, суботу,
Дав людям в нагороду!

Хто Бога поважає,
Закон Його приймає
І вчиться всіх любити,
Той буде вічно жити!