Не ходи

Дмитрий Жушман
Не ходи по краю
Неблукай
А знайди свій край

Поглянь у вирій небокраю
Знайди свій рай

Не ходи по краю
Не пустуй
Знайди свій дім,
Та Знайди себе

Не ходи по краю
Не шукай біду,
Всё що нам потрібно поруч
Озернися, я тебе знайду..

03.03.2023