Що для мене рiдна мова

Елена Эшвович
Що для мене рідна мова? -
Щебет солов'я,
Жита в полі колискова,
Мамине ім'я.

Що для мене рідна мова? -
Квіти запашні,
Сонце в небі волошковім,
Музика в мені...

Що для мене рідна мова? -
Мій батьківський край
Мальовничий, калиновий -
Звуків водограй.

Що для мене рідна мова? -
Таїна розмов
З богом, в серці, щоранкова,
І любов... Любов.