23, 15, к, ф, Пътят ни

Величка Николова -Литатру 1
Пътят на живота ни
(катрен, ф.)
Величка Николова – Литатру


В началото пътят е гладък и лесен.
В средата – полека се пълни с плесен.
Накрая, за жалост, съвсем плесенясва,
надежда за обич полека изгасва.

България, 2015
Литатру