Засоби-нори

Владимир Шеврон
Засоби-нори
Світи-стелажі
Книжкові фортеці й стільці - мури

Нора. Пірнаєш в халабуду
Стелажі. Це настрої
Зводи з книжок. Шелест в уяві образів

І все це дивне, маляткове - має згубити країна?
Заради неї Я позбудусь цього?
Росла душа для дорослого лиха

Я не признаю років,
Халатності, через-коліно обставин
Моя молодість ще росте.

Все що зле - зле
Без сторін, без обставин, намірів
Попіл віє, вітер попіл сіє

Нори - мої зАмки
Книжки - світи-стелажі
Manowar - духовно містичні почесті

2023-02-28