23, за Тру, Скреж

Величка Николова -Литатру 1
Скреж
Величка Николова( Литатру 1)



Пак ще грейне зора и не е изненада.
Но за мен ще е скреж, но за мен ще е скреж!

Не ме радва дори от шурец серенада,
не ме милвай луна, не събуждай копнеж...
...

На небето звезда изгоря,
на земята и ти догоря!



Твоята Лите, мили Тру!