Не чекав

Дмитрий Жушман
Сиджу,
Дивлюся на асфальт,
Нікого не чекаю..

Прийшла,
І виперлась на руки
Та не говорячи нічого запитала
- "вип'єм чаю?"..

Якщо б мені було часу,
Тобі чогось відповідати,.
Коли ти вже у мене на руках,.
І ось би вже, й немає що казати

І от сидим, я на сидінні,
А ти у домік заховавшись,
Його в середини зігріла,
І тихо-тихо захропіла..

ще хвилина...-  я хроплю..

Я не чекав на цю "війну"..

Так мовчки по спала,.
..пішла..

А я ,- "приходь додому..."

І тільки ехо -
"Я прийду ..."

Отак, тепер чекаю на свою "війну"...

Жушман Д.(с.)
27.02.2023