Не видлитай

Дмитрий Жушман
Не взлітай, прошу!
Не відлітай!
Тай зими вже не ті,
Ми прожили на самоті..

Не відлітай,
Залишся біля дому,
І часом обери,
Мої світанки літні..

Прошу не відлітай,
І збережи майбутнього свій день,
тебе я бо ніколи не покину.

Та світла більшого не знаю..

Або злети, у вирій сонячного світу..
А я, залишусь та примружив очі ,
..часом..
Буду засдрістно чекати,
..коли...
Повернешся ...

Жушман Д.(с.) Після "Лісової пісні".