Э. Дикинсон. 1656. Down Time s quaint stream

Ольга Денисова 2
1656 (?)
Как странен времени поток,
В котором мы плывём
Без вёсел –
Неизвестен порт –
И так возможен шторм –
Какой из шкиперов готов,
Какой пират рискнёт
Плыть без гарантии ветров
И расписанья вод –
26.02.2023


1656
Down Time's quaint stream
Without an oar
We are enforced to sail
Our Port  a secret
Our Perchance a Gale
What Skipper would
Incur the Risk
What Buccaneer would ride
Without a surety from the Wind
Or schedule of the Tide –