23, катрен 2, Усмивката ти

Величка Николова -Литатру 1
Катрен – 2

НЕКА ИМА ЛЮБОВ
(цикъл от катрени)

Усмихвката ти
Автор – Величка Николова – Литатру1


Нека свети с усмивка лицето ти.
Нека светят и моите очи.
С нежна обич ще милвам сърцето ти,
любовта ни във нас ще цвърчи.


27 февруари 2023
България, София
*