Повертаемо свое...

Лариса Семенец
Рік незламності минає.
Ворог-звір безжально б"є.
Та упевнено ми знаєм -
Відвоюємо своє.

Рідну неньку Україну
Ні за що не віддамо.
Духом спротиву, єдиним,
Скинемо важке ярмо

І підемо шляхом вільним.
Небо сили додає.
Мотивують гідні цілі -
Повертаємо своє:

Світло знань і радість дітям,
Родоводу заповіт
І життя, що сонцем світить,
І щасливий, мирний світ.