Троянди

Дмитрий Жушман
Білі троянди
Розовий світ
Одні обіцянки
Та й зранку обід

Сухі поцілунки
Пустощів дні
Дитячі малюнки
Недоїдениї хліб

Спогад у лютий
Невідомі вогні
Згиньте не люди
Заберіть мої сни..


Я ніколи не втікав від болю,
І ніколи не жалівся на біду,
Господи помилуй Україну,
Допоможи нам виграти Війну!