та, щоб в тихому...

Инна Цурка
Таке було відчуття, що я в облозі.
А хотіла я так бути в твоєму блозі...
І десь Ангели мене носили. Сили
Не було у мене вже. І не просила

Та зліталися птахи чорнії-сірі
А я любила лебедів, що білі-білі,
Та щоб в тихому саду весна. Весною
любувалась я квітками і тобою.

А зозуля все кує, то будем жити!
Був бокал один на двох - недопитий.
Було дивне відчуття, що ти зі мною.
Сірим вскрило все дощем  пеленою.

Я посміхаюсь уві сні, так, там все гарно,
Я шукала тебе скрізь, але марно...

In_nes