Я знаю

Дмитрий Жушман
"Чудова" звістка, рік - неначе день
Залишив спокій, десь у небутті
закривши очі став я іншим
І місяці перетворились у віки..

І знову ніч, той сон і перший вибух
І знову скрізь розмови - почалось .
Я знаю, друже, рік ти ледве вижив
Я знаю, бо нам разом не спалось..

Жушман Д. (с.)