Бачу сонце у вiкнi

Галина Би-Локур
Бачу сонце у вікні,
знай щаслива.
Посміхається мені,
сон- трава так мило.

Чую, як струмки дзвенять,
знай щаслива.
Зранку верхи на коня,
обнімають вітру гриви.

Трави тихо гомонять,
скільки кругом дива.
Час не буду здоганять,
знай щаслива.