23, к, Февруари и музите

Величка Николова -Литатру 1
Февруари и музите
(катрен)
Автор – Величка Николова – Литатру1


Февруари щипе, „та се къса”.
Хвърля с шепи бели снегове.
Музите ми от небето ръсят
в моята тетрадка стиховЕ.

Литатру1