Я так сумую за тобою

Олег Скороход
Згоряють дні, згоряють ночі.
У пеклі власном із думок.
В сльозах твої зелені очі.
Я не зробив наступний крок.
Не втримав, відпустив навіки.
Тепер свої страждання пью.
Минають місяці  безликі.
Про зустріч я тебе молю.

Я так сумую за тобою.
Ночами довгими не сплю.
Все згадую як під вербою.
Я не сказав тобі "люблю".
Я так сумую за тобою.
Час заміта твої сліди.
Ти так далеко, не зі мною.
І ця розлука назавжди.

Пройшла зима, пройде і літо.
Крізь спогади не стихне біль.
Журбой майбутнє все розмито.
І не втішає навіть хміль.
Не втримав, відпустив.Навіщо?
Я лиш існую не живу.
Як би на мить ти стала ближче.
Про те я небеса молю.

Я так сумую за тобою.
Ночами довгими не сплю.
Все згадую як під вербою.
Я не сказав тобі "люблю".
Я так сумую за тобою.
Час заміта твої сліди.
Ти так далеко, не зі мною.
І ця розлука назавжди.

https://youtu.be/qmZG6Ur_ldg