Почуття

Владимир Солошенко
Це для тебе я пісню співала,
Біля берега річки весною. 
Душа радість тоді відчувала,
Ти почуєш, ми будем з тобою.

Бо нас доля навік поєднала,
Щоб нам разом життя все прожити.
І любов в нас одна, це я знала,
Цим ми будем весь вік дорожити.