I always sing Namah Shivaya

Ñåðãåé Æàíîâ
It’s a beautiful life – I always sing Namah Shivaya
It’s a beautiful day – I’m in Namah Shivaya again
Om Namah Shivaaaya,
Om Namah Shivaya, Om Namah Shivaya
I will be praying till the end of time

Om Namah Shivaya, Om Namah Shivaya
I will repeat until I’m breathing
Om Namah Shivaya, Om Namah Shivaya
You will always stay in my Heart
Om Namah Shivaya, Om Namah Shivaya

And every moment – again, again
With every heart beating – I pray, I pray
Om Namah Shivaya - I’m always in Namah Shivaya
Om Namah Shivaya - I Om Namah Shivaya pray
Om Namah Shivaaaya,
Om Namah Shivaya, Om Namah Shivaya
You will stay with me till the end of time

Om Namah Shivaya, Om Namah Shivaya
I will repeat until I’m living
Om Namah Shivaya, Om Namah Shivaya
You are only One in my soul
Om Namah Shivaya, Om Namah Shivaya

And every moment, every heart beat
I will repeat again, again
Staying with You till the end  of time - I pray
Om Namah Shivaya, Om Namah Shivaya

It’s a beautiful life, a beautiful day
I will repeat until I’m breathing
Wonderful life, wonderful day
You will always stay in my Heart
Om Namah Shivaya, Om Namah Shivaya
Om---Namah ----Shivaya

* * *