Як бути

Дмитрий Жушман
Як бути в житті
які бачити світи?
Шляхи нездоланні
Майбутнього квіти.

Відчуження долі,
Чи був ти, чи ні?
Ми йдем мимоволі,
Де свої путі..?

А ти люби того,
Хто цього потребує.
А ти живи для світу,
Він тебе рятує.
Від страннощів, та сердця ран,
Люби життя, і світ тобі віддасть
Взаємні почуття .

Я йду посміхнувшись,
І очі дівочі сумні,
Теж посміхнуться,
Це волі стежки

У щастя є спільна основа,
У щастя є спільні думки,
Любов це те що для Бога,
Це світу основа - люби..

Текс тої що сьогодні написав