Сумбурна фiлософiя життя

Елена Эшвович
Сумбурна філософія життя...
Помилки - вчать, та іспити - провальні.
Чи є, у світі, люди ідеальні?
І геній - не з утроби геніальний.
Але, де помилки - там відкриття.

Приходить мудрість - з кількістю років.
Але, чи завше вік веде до того,
Щоб знати - де та праведна дорога,
Й щоб, врешті решт, повірити у Бога
І жити так, як Бог тобі велів?

Щоб заповіді Божі: "не убий..."
Жили в душі - як матері поради.
Щоб ні собі, ні людям ти не зрадив.
Ще б знати - в чому правда і неправда
І як не вволіктись в смертельний бій.

Сумбурна філософія життя,
Де помилкам немає вороття.