Море

Дмитрий Жушман
Очі сумні, у дикого моря,
Нарешті не ті,
Але все ж кольорові
Не займані дні,
На дні одночасся
Залиште собі, свої сни і образи..

Рятуйте за посмішку, або за дивний день,
За сум від обіцянки світу.
Така не одна, й невідомі вогні,
Врятують блакитні вітрила. .

10.02.2023