Уламок

Козлова Людмила
Що відчуває той,
у кого забрали минуле?
Розгубленість чи образу?
Відчай? А, може, - злість?
Спробуйте уявити:
людину під потяг штовхнули,
бо в натовпі на пероні
не залишалось місць...

Серце стискає сумом,
коли я на неї дивлюся...
Хоч гарні риси обличчя
час і досі не стер...
Переглядає фото
старенька моя бабуся...
Себе називає "уламком
всесвіту СРСР".